LED verlichting

Maximale besparing voor ondernemers, VVE's en winkeliers.

Verlichting is een grote kostenpost voor kantoren, winkels en gebouwen. 

Met energiezuinige LED verlichting kan fors worden bespaard. Wij kijken niet alleen naar vervanging van uw huidige verlichting, maar bekijken ook de mogelijkheden van het gebruik van lichtsensoren, tijdschakelaars en bewegingsmelders. 

Wij vervangen lampen of zorg voor ombouw van bestaande armaturen (bijvoorbeeld in appartementen). Natuurlijk kunnen wij ook uw armaturen vervangen en uw installatie zo weer geheel up-to-date en toekomstvast maken.

Naast LED-TL zijn er ook zeer goede oplossingen voor de meest toegepaste verlichtingen met b.v. LED wand- en plafondarmaturen, LED Panels, downlighters en noodverlichting.

De voordelen van LEDverlichting op een rij:

  • 80% besparing t.o.v. conventionele verlichting
  • geen warmteontwikkeling
  • zeer lange levensduur (geen vervangingskosten)
  • goed voor het milieu
  • zeer gunstige fiscale aftrekmogelijkheden voor ondernemers (tot 50% van uw investering)

Met LED verlichting bespaart al snel zo'n 1000 euro per jaar!

Behalve voor een goed advies en selectie van de juiste oplossing, verzorgen wij natuurlijk ook de installatie, de duurzame afvoer en recycling van uw oude verlichting en de service en garantie achteraf.

Voorbeelden besparing

Beer Transportfietsen is zeer tevreden over LED TL in de werkplaats en de showroom. Mooier en beter licht, een duurzame uitstraling en 1000 euro besparing per jaar. 

Magazijn

In dit voorbeeld gaan wij uit van een magazijn met 250 stuks TL-D lampen van 58W. Het magazijn is 5 dagen per week en ca. 12 uur per dag in gebruik. Het bedrijf betaalt een integrale Kwh-prijs van 11 Eurocent. Benodigde investering: 13.188 Euro. Energiebesparing eerste jaar: 3.604 Euro. Return on Investment (ROI): 70.110 Euro. Terugverdientijd: 34 maanden.

Parkeergarage

In dit voorbeeld gaan wij uit van een parkeergarage met 750 stuks TL-D lampen van 58W. De parkeergarage is 7 dagen per week en 24 uur per dag in gebruik. Het bedrijf betaalt een integrale Kwh-prijs van 9 Eurocent. Benodigde investering: 39.563 Euro. Energiebesparing eerste jaar:  24.835 Euro. Return on Investment (ROI): 144.061 Euro. Terugverdientijd: 20 maanden.

Kantoor

In dit voorbeeld gaan wij uit van een kantoor met 150 stuks TL-D lampen van 58W. Het kantoor is 5 dagen per week en 10 uur per dag in gebruik. Het bedrijf betaalt een integrale Kwh-prijs van 14 Eurocent. Benodigde investering: 7.913 Euro. Energiebesparing eerste jaar: 2.293 Euro. Return on Investment (ROI): 54.617 Euro. Terugverdientijd: 33 maanden.

Nog meer besparingen

Naast de energiebesparing levert de toepassing van LED-verlichting nog andere besparingen op: Vervangingen : Onze LED-verlichting gaat ca. 8 x langer mee dan traditionele verlichting. Gedurende de levensduur van de LED-verlichting heeft u dus 8 x een traditionele lamp moeten vervangen. Arbeidskosten: U bespaart ook nog eens op arbeidskosten die samenhangen met het vervangen van de verlichting. Subsidies: In bovenstaande voorbeelden zijn geen subsidies meegenomen.

 

"Uw installatie, ....uw besparing!"