Wij zijn DGK Installatie

Wij staan voor energiebesparende en duurzame oplossingen. Met onze ervaren monteurs en installateurs nemen wij uw zorgen uit handen. Met kennis van zaken begeleiden wij u met de keuze van de juiste oplossing die bij u past.

Wij gaan met u op zoek naar de beste oplossing voor een duurzame investering met het comfort, gemak en (financieel) rendement dat past bij uw vraag.

Dankzij deze aanpak bent u verzekerd dat u uw geld goed besteedt aan een betrouwbaar systeem en een goede service achteraf.

 

Wij werken samen met Energiegarant

Dankzij onze samenwerking met Energiegarant kijken wij verder dan alleen maar naar uw CV ketel of zonnepanelensysteem.

Samen met Energiegarant kijken wij niet alleen naar de kosten of prijs, maar ook naar de opbrengsten en hoeveel energie u met uw investering bespaart. Als u dat wilt kunnen wij ook het energielabel van uw woning bepalen en u helpen met subsidies.

BESPAARGARANTIE

Als u voordat u maatregelen treft een advies laat maken door Energiegarant, dan kunnen wij u mogelijk garantie bieden op de verwachte besparing. In het advies wordt de uitgangsituatie vastgelegd en bepaald hoeveel energie u met een duurzame installatie zult besparen. Met de bespaargarantie van Energiegarant weet u zeker dat u uw investering terugverdiend.

Ga naar energiegarant.nl voor meer informatie.

 

Wij zijn actief in heel Zuid-Holland

Met onze specialisten in Katwijk en Den Haag kunnen wij u van dienst zijn in heel Zuid-Holland en desgevraagd ook in delen van Noord Holland, Utrecht en Noord Brabant.

Dankzij deze schaalgrootte profiteert u ook van onze voordelige inkoopprijzen.

"Uw installatie, ....uw besparing!"