Referenties

Wij zijn trots op onze projecten en referenties. Enkele voorbeelden vind u hier. 

fam. Rechenmachter:

"Wij hebben onze PV-installatie nu sinds éen jaar in gebruik en wij zijn er nog steeds erg blij mee. Te herinnering: Wij hebben 12 panelen LG 300Wpeak = 3600Wpeak aangesloten in twee strings en een SMA3000TL-21 omvormer. De panelen zijn naar oost-zuid-oost uitgericht.
 
In éen jaar (365 dagen) heeft de installatie 3560kWh opgeleverd => 989kWh per kWpeak. Dat is duidelijk meer dan ik verwacht had." 

fam. Venter:

"Thank you Gert Jan. I will have a look at the BTW info and let you know if we need your help with filling in the form.  We hope to complete the remainder of the installation when your schedule allows for it, so just let me know whenever  you know. 

Thanks you for sending Alvin and Wietse , they were 2  hard working individuals, professional and efficient and we were definitely impressed with their good service last week."

J. Oosterdijk, VVE-Harbour residence:

"De zonnepanelen leveren sinds de installatie op 21 augustus 2014 wekelijks meer op dan volgens de prognose op basis locatie en orientatie was berekend." 

Natalie Donzel:

"Van het eerste contact met DGK tot en met de de nazorg is naar volle tevredenheid verlopen. Het plaatsen van de zonnepanelen met bijbehorende werkzaamheden verliepen stipt op tijd. Er werd keurig opgeruimd en de communicatie gedurende het project was uitstekend. Ik kan DGK bij iedereen aanbevelen. Het is een vakkundig en professioneel bedrijf."

fam Huijser: 

"Op 4 juni 2013 omstreeks 16:00 is onze zonnepaneel installatie na één dag installeren opgestart. Na precies een jaar heeft die installatie 3635 kWh opgewekt (zie bijlage) Dat is ruim boven de verwachting. Nu is het wel zo dat volgens het KNMI de zon in het afgelopen jaar meer dan gemiddeld geschenen heeft maar toch is het ons inziens een mooi resultaat.

Het is iets meer dan ons eigen verbruik hetgeen ook de bedoeling was.

We wilden jullie dat dan ook laten weten. En natuurlijk is het ook een basis voor het bepalen in hoeverre de installatie op termijn zal voldoen aan de vermogensgarantie.

Hartelijk groet van een tevreden klant"

J. Tirion:
 
"Afgelopen donderdag zijn de panelen op de daken geplaatst. Mijn complimenten: het ziet er allemaal erg netjes uit, zowel de panelen als de omliggende elektrische installatie. De zonneschans op het garagedak ziet er erg goed uit, mooi opgelijnd met de zon.
Het is mooi om te zien hoe onze ouderwetse elektromechanische stroommeter achteruit draait, zelfs als in de keuken de waterkoker aan staat: we kunnen dus echt thee zetten op zonne-energie! Met de sterke zon van de afgelopen dagen kunnen we de kWh-stand van de tellers mooi terug zien lopen - het begin van het terugverdienen van de investering."

R. van Wuijtswinkel: 

"Mijn huis levert nu per saldo zelfs energie op!"

Met de zonnepanelen van DGK en het advies van Energiegarant wek ik voldoende stroom op om zelfs mijn elektrische auto mee op te laden. De Luchtwarmtepomp in combinatie met de zonnepanelen zorgt ervoor dat ik mijn huis nagenoeg altijd verwarm op zonne-energie. Zo is mijn huis milieuvriendelijk, energiezuinig en klaar voor de toekomst!"

fam Huijser: 

"Misschien aardig te weten dat onze zonnepaneleninstallatie (15 QXPV/SMA Sunny Boy 3600TL ) sinds in bedrijfstelling (4 juni 16:00) nu (4 september 16:00), dus in 3 maanden 1526 KWH hebben geproduceerd. Met een prognose van 3135 KWH per jaar is dat behoorlijk. (wel veel zon gehad, waarschijnlijk veel meer dan gemiddeld)"

 

Wij waarderen uw reacties.

Via onze facebookpagina kunt u foto's van onze recent gerealiseerde projecten bekijken. 


referenties weergeven op een grotere kaart

"Uw installatie, ....uw besparing!"