besparen op stadsverwarming met een warmtepomp

Vindt u dat u teveel betaald voor stadsverwarming?

Met de Techneco Elga warmtepomp bespaart u tenminste 60% op het gebruik van uw stadsverwarming voor verwarming. Die besparing kan oplopen tot wel 450 euro per jaar.

De Techneco ELGA warmtepomp bestaat uit een binnendeel en een buitendeel. Het binnendeel wordt gemonteerd in uw meterkast. Het buitendeel wordt bij de gevel van uw huis geïnstalleerd.

Bij de warmtepomp ontvangt u een Honeywell touchscreen thermostaat. Met deze thermosstaat bedient u de warmtepomp. Alleen als het nodig is, schakelt de warmtepomp automatisch de stadsverwarming in. Zo bent u verzekerd van comfort, maar gebruikt u alleen de stadsverwarming als het echt nodig is.

Wilt u weten hoeveel u gaat besparen met een warmtepomp. Doe de besparingberekening op www.besparen-warmtepompen.nl.

Een techneco Warmtepomp kunnen wij bij stadsverwarming al plaatsen vanaf 4620 euro*.  U komt hiermee bovendien in aanmerking voor de ISDE subsidie van maar liefst 1000 euro.

Wilt u helemaal af van de stadsverwarming?

Ook dat is mogelijk met één van onze all-electric oplossingen. Wij hebben al tientallen woning op deze manier losgekoppeld van stadsverwarming. Wel onderzoeken wij in uw situatie wat de beste oplossing is.  De subsidie kan hierbij oplopen tot maximaal 2900 euro.

Meer weten, vraag dan nu vrijblijvend om een offerte.

 

Direct aanvragen?

voornaam 
achternaam * 
adres 
postcode 
plaats 
e-mailadres * 
telefoonnummer * 
product 
onderwerp/vraag 
Hoe heeft u DGK Installatie gevonden? 
bijlage 

Als u een bestand mee zend
kan het verzenden langer duren.


Captcha  CAPTCHA Image
Refresh Image

* De standaardinstallatie voorziet in een maximale afstand van 5m tussen binnendeel en buitendeel, gebruikmakend van bestaande gevel en vloerdoorvoeren, aansluiting op een reeds aanwezige gemotoriseerde 2-wegklep en een beschikbaar randaarde stopcontact.

 

"Uw installatie, ....uw besparing!"