Tonzon isolatie

Een duurzame verwarmingsinstallatie functioneert beter bij een goede isolatie. De voordelen van vloerisolatie zijn vaak onderbelicht. Zonder vloerverwarming heeft vloerisolatie een grote invloed op het comfort. Met vloerverwarming reageert de vloer veel sneller en wordt deze veel zuiniger.

DGK Installatie is dé specialist op het gebied van TONZON vloerisolatie in de regio Haaglanden.

Omschrijving

Tonzon vloerisolatie bestaat uit thermokussens. Het thermoskussen is een opvouwbaar isolatiemateriaal met DUBOkeur waarin een of meer luchtlagen worden opgesloten. De uiteinden worden voorzien van een dubbelzijdige tape om de kussens af te kunnen sluiten. De reflecterende binnenkant kan dan niet meer vervuilen zodat de hoge isolatiewaarde gegarandeerd blijft.

Het systeem heeft zich in de loop der jaren bewezen als de beste vloerisolatie ter wereld met de hoogste respons op de vloertemperatuur. Het combineert de zeer hoge isolatiewaarde met veruit de laagste milieubelasting.

Speciaal voor het isoleren van vloeren heeft TONZON een thermoskussen met drie luchtkamers met een isolatiewaarde Rc=3,8 m²K/W. Dit is bijna 2 keer zo hoog als de vloerisolatie die sinds 1993 in de nieuwbouw wordt toegepast! TONZON vloerisolatie blijkt na 30 jaar praktijkervaring absoluut veilig voor houten vloeren. Het is zelfs de enige isolatie die droog blijft in een geventileerde kruipruimte.

De thermoskussens worden gecombineerd met TONZON bodemfolie.

Bekijk hier hoe het werkt

 

VRIJBLIJVEND AANVRAGEN?

Een monteur van DGK Installatie komt bij u langs voor een nauwkeurige inspectie van uw vloer en het opnemen van maten. Daarna wordt samen met u een afspraak gepland voor de uitvoering. De vloerisolatie kan vervolgens meestal binnen één dag worden afgerond.

De kosten zijn vanaf 33,95 inclusief BTW per m2.     

 Liever zelf doen, ook dan kunnen wij u helpen met uitleg en materialen.

voornaam 
achternaam * 
adres 
postcode 
plaats 
e-mailadres * 
telefoonnummer * 
product 
onderwerp/vraag 
Hoe heeft u DGK Installatie gevonden? 
bijlage 

Als u een bestand mee zend
kan het verzenden langer duren.


Captcha  CAPTCHA Image
Refresh Image

"Uw installatie, ....uw besparing!"